JULEMENY

JULEMIDDAGER
Svineribbe, julepølse og medisterkaker med surkål
julesaus, kokte poteter og tyttebær (Stor porsjon)
Pris kr 280,-

Pinnekjøtt med sjysaus. kålrotpurre vossakorv og kokte poteter (Stor porsjon)
Pris kr 320,-

Torsk Dubarry med bacon
råkost og ovnsbakte småpoteter
Pris kr 300,-

JULENS ØNSKE



Gravet laks fra Osterøya med sennepsaus
Roastbeef med husets potetsalat
Kalkunbryst med Waldorfsalat
Julesylte med Dijonsennep og rødbetesalat
Oppskåret brød og smør
Varmt

Svineribbe og svisset sossiser

Pris kr 350,-

JULETAPAS
Parmaskinke med asparges
Gravlaks canapee (stor)med sennepsaus
Julens sylte i lefserull
Focaccia og aioli
varmt
Sossis med bacon
Kreolsk marinert kylling
Marinert svin med sviske
Lammeboller med squash
Ovnsbakte Amadinepoteter med dryss av havsalt
Pris kr 300,-




VEGETARISK TAPAS
Tomat og mozzarellasalat med basilikum og basamicoglaze
Chilimarinert melon
Marinerte grønnsaker
Gratinerte auberginer
Grønnsakspolenta
Oliven, focaccia og aioli Pris kr 200,-

JULEBORD DE LUX (stort julebord)
Gravet laks fra Osterøya med sennepsaus
Rakfisk med rødløk, rømme og lefse
Julesylte med Dijonsennep og rødbetesalat
Røkt makrell
Oppskåret brød og smør
Varmt
Svineribbe, julepølse, medisterkake, saus og kokte poteter
Pinnekjøtt og husets kålrotstappe
Pris kr 490,-


JULESNITTER
Røkelaks med eggerøre
Fjordreker med majones
Hjemmelaget roastbeef med remulade
Julesylte med rødbeter
Svineribbe og julepølse med sviske og fersken
Pris kr 155,-

JULETALLERKEN KALD
Røket laks med eggerøre
Fjordreker med majones
Roastbeef med remulade
Svineribbe, julepølse og medisterkake
Surkål / Rødkål
Oppskåret brød og smør
Pris kr 170,-

ALTERNATIV JULEMIDDAG
Medaljong av hjort med kremet viltsaus
Glaserte ovnsbakte rotgrønnsaker med dryss av timian
Fløtegratinerte poteter
Pris kr 280,-

DESSERT
Strawberry pannacotta i latte glass
Pris kr 75,- inkl mva

Riskrem med rødsaus
Pris kr 65,- inkl mva

Hjemmelaget karamellpudding med saus
Pris kr 75,-
Multekrem
Pris kr 95,-

Risgrøt med kanel, sukker og smør kr 85,-