Julemeny
JULEMIDDAG
Svineribbe, julepølse, medisterkake,
surkål, julesaus, kokte poteter og tyttebær pris kr 375,-
Pinnekjøtt med sjysaus
Servert med vossakorv, kålrotstappe og kokte poteter a kr 420,-
Hjortemedaljong med kremet viltsaus
glaserte rotgrønnsaker og fløtegratinerte poteter a kr330,-
Marinert kyllingbryst (halal)
Servert med grønnsakswok og ris a kr 320,-
JULETAPAS
Serranoskinke med asparges
Gravet laks fra Osterøya på canape(stor) med snnepskrem
Julens sylte i lefserull
focaccia og aioli
varmt
Sossis svisset med bacon
marinert svin med sviske
kreolsk marinert kylling
ovnsbakte amadinepoteter med dryss av havsalt og olivenolje pris kr 400,-
JULEMAT KALD
Juletallerken med røkt laks med eggerøre, fjordreker med majones, roastbeef
svinestek, sylte, medisterkake rødkål og svisker. servert med brød og smør a kr 220,-
JULESNITTER
Røkelaks med eggerøre, fjordreker med majones
roastbeef med rødløkskompott, julesylte med rødkålslow
juleribbe
pris kr 195,-
JULEBORD DE LUX
Gravet laks fra Osterøya med sennepsaus
Solglimts urtesild med dansk rugbrød
ovnsbakt ørret med pepperotkrem
julesylte med rødbetesalat
oppskåret brød og kuvertsmør
varmt
Svineribbe, julepølse, medisterkake, julesaus
pinnekjøtt med hustes kålrotstappe
mandelpoteter
pris kr 550,-
DESSERT
tradisjonell riskrem med rød saus a kr 75,-
hjemmelaget karamellpudding med karamellsaus og pyntet med frukt a kr 85,-
gluten og laktosefri sjokoladekake a kr 55,- '