Plukk og mix buffet

SETT SAMMEN DITT EGET KOLDTBORD/ TAPAS(står nederst på siden)

Her kan man sette sammen sitt eget koldtbord etter eget ønske.
Vi anbefaler 5 - 6 sorter på et koldtbord og 7 til 8 samt tilbehør for tapasbuffe.
 
 
 
 
 
 
 
 
Retter Pris
Røkelaks med eggerøre 45,-
Gravlaks med sennepsaus 45,-
Reker med majones 45,-
Skalldyrsymfoni på salatseng med aioli dressing 45,-
Skalldyrcabaret 45,-
Helkokt ørret med pepperotkrem 45,-




Roastbeef med remulade 45,-
Kokt skinke med italiensk salat 45,-
Skinkestek med rødkål 45,-
Spekeskinke med potetsalat 45,-
Sennepsglasert svinekam med appelsinsalat 45,-
Kalkun med Waldorfsalat 45,-
Ostefat ( 4 sorter) 45,-


Retter som også kan leveres varmt
Karbonader med løk 45,-
Kylling med salat og dressing 45,-

Tilbehør

Blandet salat og dressing 20,-
Solglimts waldorfsalat 20,-
Solglimts potetsalat 20,-
Fransk potetsalat 20,-
Sursild 20,-
Eggerøre 20,-
Kuvertsmør 8,-
Aioli 8,-


...........................................................................
TAPAS
Vi anbefaler 8 - 9 sorter samt tilbehør
Chilimarinert scampi med papayadip 30,-
Gratinerte Greenshell 30,-
Speket laks med pisket rømme og rødløk på bruchetta 30,-
Hvitløksmarinerte reker med persille 30,-
Ørretmedaljon med pepperotkrem 30,-

30,-
Poteter i hvitløkmajones 30,-
Hvetetortilla med pesto og hakket tomat med ruccola 30,-
Vegetar bruschetta(avocado,rødløk,tomat ,cayenne) 30,-
Speck Tirol med fetaost og mangochutney på bruschetta 30,-


Retter som leveres varmt
Spanske kjøttboller med romescosaus og pinjekjerner 40,-
Kreolsk marinert kylling New Orleans style 40,-
Sweet & Chili svineribs 40,-
Cevapcici med Tzatsiki 40,-
Hvitvinsdampet chorizo 40,-
Szechuan hot pot av okse (kinesisk ) 40,-
Scampi Tempura (innbakt scampi) 40,-
Ovnsbakte småpoteter med dryss av havsalt og olivenolje 40,-
Hvitløksbakt Portobellosopp med pesto 40,-





BRØD

Assortert oppskåret brød
(vikingloff, villmark, solbrød) kr 10,- pr kuv

Hele brød
(Egertorgbrød, landbrød, gulrotbrød,
focaccia, formloff, solbrød) kr 15,- pr kuv