SELSKAPSRETTER

 
 
 
 
 
 

Forretter

Spekeskinke med melon
Honningmelon båt med skåret spekeskinke og frukter. En virkelig klassiker
kr 70,-

Speket lakse-carpaccio
Fin skåret speket laks med lodderogn, pisket rømme med dill og rødløk.
Toppet med gourmetsalat og olje
kr 90,-


Skalldyrsymfoni
Reker, krepsehaler og blåskjell på salatseng med vinagrette.
Pyntet med blåskjell, hel kreps og Melbatoast
kr 90,-


Sjøkreps
Dampet sjøkreps med chili, ingefær og koriander.
Serveres på salatseng
kr 95,-


Lakserullade
Skåret lakserullade med grønn urtesaus på salatseng med sitrusfrukt
kr 90,-

Scampi confit
Chilimarinert scampi med papayadressing på salatseng med pinjekjerner og cherrytomater
kr 90,-


Richelieu
Salat Richelieu består av fjordreker, hakket egg, dillmajones, løk og cayenne.
På bruschetta med bladpersille
kr 80,-


Rekecocktail
En god klassiker. Fjordreker med salat og hjemmelaget dressing.
Kr 75,-

Steinbittfilet
Stekt steinbittfilet med kvernet pepperdryss.
Serveres med gressløkdryss
kr 90,-


Tunfisk
Finskåret tunfisk med hvitløk og ingefær. Dryss av finhakket rødløk og saft fra lime.
Serveres med ruccolasalat og ekeblad
kr 90,-


Parmaskinke & Fetaost
Finskåret parmaskinke med fetaost og mangochutney.
Serveres på bruschetta


Hovedretter


Våre hovedretter er beregnet for 2 ganger servering

Kyllingbryst
Stekt kyllingbryst med kremet timiansaus, glasert grønnsakswok og jasminris
kr 190,-
Kalvestek
Skåret kalvestek med fløtesaus. Torgets friske grønnsaker og smørglaserte poteter
kr 230,-
Helstekt oksefilet
Helstekt ytrefilet okse med en kraftig rødvinsaus. Serveres med glasert løk, aspargesbønner med ristet bacon, babygulrøtter og ovnsbakte småpoteter med dryss av havsalt
kr 240,-
Hjort
Hjortemedaljong med kremet viltsaus. Glaserte bakte rotgrønnsaker med dryss av timian.
Serveres med fløtegratinerte poteter
kr 280,-
Reinsdyrmedaljong
Medaljonger av reinsdyr (ytrefilet). Rødvinsaus. Glaserte bakte rotgrønnsaker og stekt soppblanding. Serveres med fløtegratinerte poteter.
kr 430,-
Reinsdyrplomme
Helstekt reinsdyrplomme med kremstuet skogsoppsaus. Dampet rosenkål og babygulrøtter, grillet tomat og kokte poteter.
kr 350,-
Lammecarre
Lammecarre med Cassis sjy. Fennikel, bønner, squash og tomat concasse.
Serveres med ratte poteter med urter
kr 250,-
Kalv
Kalvefilet med fløtesaus. Babygulrøtter, aspargesbønner med ristet bacon og løk.
Serveres med smørglaserte poteter
kr 275,-


Svinefilet a la creme
Svinemedaljonger i kremet soppsaus. Babygulrøtter, rosenkål og kokte poteter
kr 200,-

Helstekt indrefilet
Helstekt indrefilet med bearnaisesaus, ristet champignon, gulrøtter og aspargesbønner.
Ovnsbakte småpoteter med dryss av havsalt
kr 300,-


Helstekt pepperfilet
Helstekt pepperfilet med Madagaskarsaus. Stekt soppblanding, fennikel, løk og bacon.
Serveres med fløtegratinerte poteter
kr 300,-


Ishavsrøye
Ishavsrøye med grønnsaksjulienne, hollandaise saus. Bakte mandelpoteter med friske urte
kr 200,-



Dessert


Karamellpudding
En av våre mest populære desserter. Hjemmelagd karamellpudding med pisket krem og karamellsaus. Kan også fåes kuvert anrettet. Dekorativt pyntet med friske bær.
kr 75,-


Skogsbærfromasj
Nydelig fromasj av skogens norske bær Med frisk bærsaus og krem
Pyntet med jordbær, carambola og physalis
kr 85,-


Mousse au chocolat
Luftig sjokolademousse med pisket krem og pyntet med frukt.
En smakfull og herlig opplevelse for oss som elsker sjokolade.
Kan fåes servert i glass.
kr 75,-


Bærsymfoni
Sesongens friske bær med kremet sabayonnesaus.
Denne desserten lages kun når vi har tilgang til gode råvarer.
kr 90,-


Sitronfromasj
Frisk sitronfromasj pyntet med frukter
kr 70,-

Mango mousse
Frisk mango mousse med eksotiske frukter
kr 85,-

klassisk karamell pannacotta
Pannacotta laget fra vaniljestang og karamell. Tilsatt jordbærsaus.
Kan fåes servert i glass.
kr 75,-


Dessertkake fra pascal
Pasjonsfrukt med bringebær og jocondebunn
Framboise -bringebærmousse
Creme Brulee - mørk sjokoladekake med vaniljefondant
kr 85,-



Petit four
5 smakfulle opplevelser
kr 90,-