Julemeny

JULEMIDDAG
Svineribbe, julepølse, medisterkake,
surkål, julesaus, kokte poteter og tyttebær pris kr 375,-
 

Pinnekjøtt med sjysaus

Servert med vossakorv, kålrotstappe og kokte poteter a kr 420,-

 

Hjortemedaljong  med kremet viltsaus

glaserte rotgrønnsaker og fløtegratinerte poteter a kr330,-

 

Marinert kyllingbryst (halal)

Servert med grønnsakswok og ris a kr 320,-

 

JULETAPAS

Serranoskinke med asparges

Gravet laks fra Osterøya på canape(stor) med snnepskrem

Julens sylte i lefserull

focaccia og aioli

varmt

Sossis svisset med bacon

marinert svin med sviske

kreolsk marinert kylling 

ovnsbakte amadinepoteter med dryss av havsalt og olivenolje pris kr 400,-

 
 
 
JULEMAT KALD
Juletallerken med røkt laks med eggerøre, fjordreker med majones, roastbeef

svinestek, sylte, medisterkake rødkål og svisker. servert med brød og smør  a kr 220,-

 

JULESNITTER

Røkelaks med eggerøre, fjordreker med majones

roastbeef med rødløkskompott, julesylte med rødkålslow

juleribbe

pris kr 195,-

 

JULEBORD DE LUX

Gravet laks fra Osterøya med sennepsaus

Solglimts urtesild med dansk rugbrød

ovnsbakt ørret med pepperotkrem

julesylte med rødbetesalat

oppskåret brød og kuvertsmør

varmt

Svineribbe, julepølse, medisterkake, julesaus

pinnekjøtt med hustes kålrotstappe

mandelpoteter

pris kr 550,-
 
 
DESSERT
tradisjonell riskrem med rød saus a kr 75,-

 

hjemmelaget karamellpudding med karamellsaus og pyntet med frukt a kr 85,-

 

gluten og laktosefri sjokoladekake a kr 55,- '