Koldtbord
Den enkle serveringsformen passer perfekt for Dem som ønsker å klaregjøre alt på forhånd, for selv også kunne ta del i sitt eget selskap uten å mase og tjase frem og tilbake fra kjøkkenet.Her følger en del av våre oppsett, der det selvfølgelig er mulig og endre etter sitt eget ønske.
Velg en av våre koldtbord eller sett sammen selv på plukk & mix.
DU KAN FÅ RETTENE ANRETTET PÅ PORSELEN UTEN MERKOSTNAD.
MINIKOLDTBORD(minimum 6 kuvert)( Vår bestselger til dåpselskap)
Røkelaks med eggerøre
Roastbeef med remulade
Kylling med salat og dressing
Solglimts velkjente karbonade med løk
(Kylling og karbonader kan leveres varmt)
kr 200,-
STORT KOLDTBORD(minimum 6 kuvert)
Røkelaks med eggerøre
Skalldyrsymfoni på salatseng med dressing
Roastbeef med remulade
Skinkestek med rødkål
Spekeskinke med potetsalat
Kr 250,-
SOLGLIMTBORD (minimum 6 kuvert)
Røkt ørret med eggerøre og fresk dill
Fjordreker med majones
Roastbeef med remulade og grønnsaker
Ovnsbakt ørret med pepperotkrem
Ostefat med frukter og fikenmarmelade
Solglimts hjemmelagde karbonade med løk (kan leveres varm)
Marinert kalkun med waldorfsalat
Husets potetsalat
Kr 380,-
LUKSUSKOLDTBORD(minimum 8 kuvert)
Gravlaks med sennepsaus
½ hummer med majones
Helkokt ørret med pepperrotkrem
Spekefat ( 3 sorter) med eggerøre
Roastbeef med remulade
Ostefat (4 sorter)
Kr 400,-
FEINSCHMECKER(minimum 10 kuvert)
Skalldyrsymfoni med aioli
½ hummer med majones og sitrin
Marinert kalkun med Solglimts waldorfsalat
Glasert svinekam med appelsinsalat
Ostefat med frukt, grønnsaker og fikenmarmelade
Hel indrefilet av okse med rødvinsaus(varm)
Glaserte rotgrønnsaker
Ovnsbakte småpoteter med dryss av havsalt
Kr 460,-
SPEKEBORD(minimum 8 kuvert)
Spekeskinke med eggerøre
Fenalår med potetsalat
Morrpølse med rømme
Stabburspølse
Salami
Flatbrød
Kr 220,-
OSTEANRETNING(minimum 8 kuvert)
Vår osteanretning består av 6 smakfulle oster,
Lekkert anrettet med frukt og grønnsaker.
Serveres med assortert kjeks.
Kr 220,-
NORSK EKSKLUSIV BUFFET(minimum 10 kuvert)
Havets frukter(laks, steinbitt og blåskjell)basilikum marinert
Dampet sjøkreps med koriander, hvitløk, chili og estragon
Norsk spekemat( 3 sorter) med husets potetsalat
Varmt
Medaljong av hjort i kremet viltsaus
Hvitløksmarinert lammecarre med rosmarin
Steinbitt i appelsinskum og løk
Serveres med glaserte bakte rotgrønnsaker med
dryss av timian og fløtegartinerte poteter.
kr 450,-
SNADDERBORDET (minimum 8 kuv)
Røkelaks med eggerøre
Roastbeef med remulade
Kylling med salat og dressing
Spanske kjøttboller med romesco og pinjekjerner
Ovnsbakte Amadine poteter med dryss av havsalt
(kylling, spanske kjøttboller og Amadinepoteter leveres varmt)
KR 240,-