SELSKAPSRETTER
| Spekeskinke med melon Honningmelon båt med skåret spekeskinke og frukter. En virkelig klassiker | kr 80,- |
| Speket lakse-carpaccio Fin skåret speket laks med lodderogn, pisket rømme med dill og rødløk. Toppet med gourmetsalat og olje | kr 110,- |
| Skalldyrsymfoni Reker, krepsehaler og blåskjell på salatseng med vinagrette. Pyntet med blåskjell, hel kreps og Melbatoast | kr110,- |
| Parmaskinke & Fetaost Finskåret parmaskinke med fetaost og mangochutney. Serveres på bruschetta | 110,- |
| kr 90,- | |
| Richelieu Salat Richelieu består av fjordreker, hakket egg, dillmajones, løk og cayenne. På bruschetta med bladpersille | kr 95,- |
| Rekecocktail En god klassiker. Fjordreker med salat og hjemmelaget dressing. | Kr 95,- |
| Steinbittfilet Stekt steinbittfilet med kvernet pepperdryss. Serveres med gressløkdryss | kr110,- |
| Tunfisk Finskåret tunfisk med hvitløk og ingefær. Dryss av finhakket rødløk og saft fra lime. Serveres med ruccolasalat og ekeblad | kr 90,-
|
| 110,- | |
Hovedretter | |
| Våre hovedretter er beregnet for 2 ganger servering | |
| Kyllingbryst Stekt kyllingbryst med kremet timiansaus, glasert grønnsakswok og jasminris | kr 230,- |
| Kalvestek Skåret kalvestek med fløtesaus. Torgets friske grønnsaker og smørglaserte poteter | kr 300,- |
| Helstekt oksefilet Helstekt ytrefilet okse med en kraftig rødvinsaus. Serveres med glasert løk, aspargesbønner med ristet bacon, babygulrøtter og ovnsbakte småpoteter med dryss av havsalt | kr 330,- |
| Hjort Hjortemedaljong med kremet viltsaus. Glaserte bakte rotgrønnsaker med dryss av timian. Serveres med fløtegratinerte poteter | kr 310,- |
| Reinsdyrmedaljong Medaljonger av reinsdyr (ytrefilet). Rødvinsaus. Glaserte bakte rotgrønnsaker og stekt soppblanding. Serveres med fløtegratinerte poteter. | kr 430,- |
| Reinsdyrplomme Helstekt reinsdyrplomme med kremstuet skogsoppsaus. Dampet rosenkål og babygulrøtter, grillet tomat og kokte poteter. | kr 390,- |
| Lammecarre Lammecarre med Cassis sjy. Fennikel, bønner, squash og tomat concasse. Serveres med ratte poteter med urter | kr 330,- |
| Svinefilet a la creme Svinemedaljonger i kremet soppsaus. Babygulrøtter, rosenkål og kokte poteter | kr 280,- |
| Helstekt indrefilet Helstekt indrefilet med bearnaisesaus, ristet champignon, gulrøtter og aspargesbønner. Ovnsbakte småpoteter med dryss av havsalt | kr 340,- |
| Helstekt pepperfilet Helstekt pepperfilet med Madagaskarsaus. Stekt soppblanding, fennikel, løk og bacon.Serveres med fløtegratinerte poteter | kr 340,- |
| Ishavsrøye Ishavsrøye med grønnsaksjulienne, hollandaise saus. Bakte mandelpoteter med friske urte | kr 280,- |
Dessert | |
| Karamellpudding En av våre mest populære desserter. Hjemmelagd karamellpudding med pisket krem og karamellsaus. Kan også fåes kuvert anrettet. Dekorativt pyntet med friske bær. | kr 80,- |
| Skogsbærfromasj Nydelig fromasj av skogens norske bær Med frisk bærsaus og krem Pyntet med jordbær, carambola og physalis | kr 95,- |
| Mousse au chocolat Luftig sjokolademousse med pisket krem og pyntet med frukt. En smakfull og herlig opplevelse for oss som elsker sjokolade. Kan fåes servert i glass. | kr 80,- |
| Bærsymfoni Sesongens friske bær med kremet sabayonnesaus. Denne desserten lages kun når vi har tilgang til gode råvarer. | kr 90,- |
| klassisk karamell pannacotta Pannacotta laget fra vaniljestang og karamell. Tilsatt jordbærsaus. Kan fåes servert i glass. | kr 80,- |
| Petit four 5 smakfulle opplevelser | kr 110,- |