Julemeny

JULEMIDDAG
Svineribbe med husets julesaus

Medisterkaker og julepølse
Servert med surkål og mandelpoteter
Pris kr 295,-

Pinnekjøtt med sjysaus
Vossakorv og husets kårotstappe
Servert med mandelpoteter
Pris kr 345,-

HJORT
Medaljonger av hjort med kremet vilsaus
Glaserte rotgrønnsaker med dryss av timian.
Servert med fløtegratinerte poteter
Pris kr 290,-

LAMMECARRE
Lammecarre med cassisjy
Fennikel, bønner, squash og tomat concasse
Serveres med mandelpotet med rosmarin og hvitløk
Pris kr 280,-

DESSERT
Hjemmelaget karamellpudding med karamellsaus
klassisk pyntet med frukter og pisket krem
Pris kr 75,-

Riskrem med rødsaus
Pris kr 65,- inkl mva

Multekrem
Pris kr 110,-

Classico pannacotta strawberry
vaniljepannacotta med jordbærsaus i latteglass
Pris kr 75,-

Alle priser er inkl mva

SOLGLIMTS JULETAPAS
Parmaskinke med asparges

Gravet laks fra Osterøya på canape (stor) med sennepskrem
Julens sylte i lefserull
focaccia og aioli

Varmt
Sossiss med bacon
Kreolsk marinert kylling (halal)
Marinert svin med sviske
medisterbolle
Ovnsbakte Amadinepoteter med dryss av havsalt og olivenolje
Pris kr 300,-

JULEBORD DE LUX (stort julebord)
Gravet laks fra Osterøya med sennepsaus
Solglimts urtesild med dansk rugbrød
Ovnsbakt hel ørret med pepperrotkrem
Julesylte med Dijonsennep og rødbetesalat
oppskåret assortert brød og kuvertsmør

Varmt
Svineribbe, julepølse, medisterkake, saus og mandelpoteter
Pinnekjøtt og husets kålrotstappe
Pris kr 490,-

JULESNITTER
Røket laks med eggerøre
Fjordreker med majones
Roastbeef med rødløkskompott
Julesylte med rødkålsslow
Juleribbe

Pris kr 160,-

ALTERNATIVE SNITTER
Svineribbe med julepølse
Gravet laks
Rødbethummus (vegansk)

JULETALLERKEN (KALD)
Røket laks med eggerøre
Fjordreker med majones
Roastbeef med remulade
Julesylte rødkålslow
Medisterkake (gluten/laktosefri)
Juleribbe med sviske
Oppskåret brød og kuvertsmør

Pris kr 180,-