JULEMENY 2020

 

 

  

JULELUNSJ

 

Juletallerken (kommer porsjonsservert)

Røkelaks med eggerøre, håndpillede reker  med majones,

roastbeef med remulade, julesylte med rødkålslow, medisterkaker,

Juleribbe ned sviske

Oppskåret brød og kuvertsmør

 

Pris kr 180,-

 

Julesnitter ( kan fåes porsjonsservert)

Røkelaks med eggerøre, Håndpillede reker med majones,

roastbeef med rødløkskompott, julesylte med rødkålslow

Juleribbe med sviske

 

Pris kr 160,-

 

JULEMIDDAG ( rikelig for 2 ganger servering)

Svineribbe med husets julesaus, julepølse og medisterkaker.

Servert med surkål, mandelpoteter og rørt tyttebær

 

Pris kr 295,-

 

Pinnekjøtt med sjysaus, vossakorv og husets kålrotstappe.

Servert med mandelpoteter

 

Pris kr 345,-

 

Medaljonger av hjort med kremet viltsaus

Glaserte rotgrønnsaker med dryss av timian

Servert med fløtegratinerte poteter

 

Pris kr 290,-

 

JULETAPAS

Speck Tirol ( italiensk skinke) med asparges

Gravet laks fra Osterøya på canape

Julens sylte i lefserull

Focaccia og aioli

Varmt

Sossis med bacon

Kreolskmarinert kylling (halal)

Marinert svin me sviske

Medisterbolle

Ovnsbakte småpoteter med dryss av havsalt og olivenolje

Pris kr 320,-

 

JULEBORD DE LUX

Gravet laks fra Osterøya med sennepsaus

Solglimts urtesild med dansk rugbrød

Ovnsbakt Hel ørret med pepperrotkrem

Julesylte med Dijonsennep

Oppskåret assortert brød og kuvertsmør

varmt

Svineribbe, julepølse, medisterkake,julesaus og mandelpoteter

Pinnekjøtt og husets kålrotstappe

Pris kr 520,-

 

 

DESSERT

Karamellpudding med karamellsaus

Klassisk pynt med frukter og pisket krem

 

Pris kr 80,-

 

Riskrem med rødsaus

Pris kr 65,-