Plukk og mix buffet

SETT SAMMEN DITT EGET KOLDTBORD/ TAPAS(står nederst på siden)

Her kan man sette sammen sitt eget koldtbord etter eget ønske.
Vi anbefaler 5 - 6 sorter på et koldtbord og 7 til 8 samt tilbehør for tapasbuffe.

RetterPris
Røkelaks med eggerøre50,-
Gravlaks med sennepsaus50,-
Reker med majones60,-
Skalldyrsymfoni på salatseng med aioli dressing60,-
Skalldyrcabaret50,-
Helkokt ørret med pepperotkrem60,-
  
  
Roastbeef med remulade60,-
Kokt skinke med italiensk salat50,-
Skinkestek med rødkål50,-
Spekeskinke med potetsalat80,-
Sennepsglasert svinekam med appelsinsalat60,-
Kalkun med Waldorfsalat70,-
Ostefat ( 4 sorter)70,-
  
Retter som også kan leveres varmt 
Karbonader med løk60,-
Kyllinglår med salat og dressing60,-

Tilbehør
 
Blandet salat og dressing30,-
Spansk salat30,-
Solglimts waldorfsalat40,-
Solglimts potetsalat30,-
Fransk potetsalat30,-
Sursild30,-
Eggerøre20,-
Kuvertsmør15,-
Aioli10,-
  
........................................................................... 
TAPAS 
Vi anbefaler 8 - 9 sorter samt tilbehør 
Chilimarinert scampi med papayadip35,-
Pulled pork med salsa og ruccola i tortilla40,-
Speket laks med pisket rømme og rødløk på bruchetta40,-
Hvitløksmarinerte reker med persille40,-
Ørretmedaljong med pepperotkrem40,-
Spansk skinke med saltbakte mandler40,-
Poteter i hvitløkmajones30,-
Hvetetortilla med pesto og hakket tomat med ruccola35,-
Vegetar bruschetta(avocado,rødløk,tomat ,cayenne)35,-
Speck Tirol med fetaost og mangochutney på bruschetta35,-
  
Retter som leveres varmt 
Spanske kjøttboller med romescosaus og pinjekjerner50,-
Kreolsk marinert kylling New Orleans style50,-
Sweet & Chili svineribs50,-
Cevapcici med Tzatsiki50,-
Hvitvinsdampet chorizo/ SPICY PØLSE45,-
Ovnsbakte småpoteter med dryss av havsalt og olivenolje40,-
  
  
  

BRØD

Assortert oppskåret brød
(blanding av fint og grovt) kr 15,- pr kuv

Hele brød
(syver, ladegaard, Valkyrie,
focaccia, formloff,) kr 18,- pr kuv