SELSKAPSRETTER
Spekeskinke med melon Honningmelon båt med skåret spekeskinke og frukter. En virkelig klassiker | kr 90,- |
Speket lakse-carpaccio Fin skåret speket laks med lodderogn, pisket rømme med dill og rødløk. Toppet med gourmetsalat og olje | kr 110,- |
Skalldyrsymfoni Reker, krepsehaler og blåskjell på salatseng med vinagrette. Pyntet med blåskjell, hel kreps og Melbatoast | kr110,- |
Parmaskinke & Fetaost Finskåret parmaskinke med fetaost og mangochutney. Serveres på bruschetta | 110,- |
Richelieu Salat Richelieu består av fjordreker, hakket egg, dillmajones, løk og cayenne. På bruschetta med bladpersille | kr 95,- |
Rekecocktail En god klassiker. Fjordreker med salat og hjemmelaget dressing. | Kr 95,- |
Steinbittfilet Stekt steinbittfilet med kvernet pepperdryss. Serveres med gressløkdryss | kr110,- |
Tunfisk Finskåret tunfisk med hvitløk og ingefær. Dryss av finhakket rødløk og saft fra lime. Serveres med ruccolasalat og ekeblad | kr 110,-
|
110,- | |
Hovedretter | |
Våre hovedretter er beregnet for 2 ganger servering | |
Kyllingbryst Stekt kyllingbryst med kremet timiansaus, glasert grønnsakswok og jasminris | kr 260,- |
Kalvestek Skåret kalvestek med fløtesaus. Torgets friske grønnsaker og smørglaserte poteter | kr 300,- |
Helstekt oksefilet Helstekt ytrefilet okse med en kraftig rødvinsaus. Serveres med glasert løk, aspargesbønner med ristet bacon, babygulrøtter og ovnsbakte småpoteter med dryss av havsalt | kr 340,- |
Hjort Hjortemedaljong med kremet viltsaus. Glaserte bakte rotgrønnsaker med dryss av timian. Serveres med fløtegratinerte poteter | kr 330,- |
Reinsdyrmedaljong Medaljonger av reinsdyr (ytrefilet). Rødvinsaus. Glaserte bakte rotgrønnsaker og stekt soppblanding. Serveres med fløtegratinerte poteter. | kr 430,- |
Reinsdyrplomme Helstekt reinsdyrplomme med kremstuet skogsoppsaus. Dampet rosenkål og babygulrøtter, grillet tomat og kokte poteter. | kr 390,- |
Lammecarre Lammecarre med Cassis sjy. Fennikel, bønner, squash og tomat concasse. Serveres med ratte poteter med urter | kr 360,- |
Svinefilet a la creme Svinemedaljonger i kremet soppsaus. Babygulrøtter, rosenkål og kokte poteter | kr 310,- |
Helstekt indrefilet Helstekt indrefilet med bearnaisesaus, ristet champignon, gulrøtter og aspargesbønner. Ovnsbakte småpoteter med dryss av havsalt | kr 370,- |
Helstekt pepperfilet Helstekt pepperfilet med Madagaskarsaus. Stekt soppblanding, fennikel, løk og bacon.Serveres med fløtegratinerte poteter | kr 360,- |
Ishavsrøye Ishavsrøye med grønnsaksjulienne, hollandaise saus. Bakte mandelpoteter med friske urte | kr 280,- |
Dessert | |
Karamellpudding En av våre mest populære desserter. Hjemmelagd karamellpudding med pisket krem og karamellsaus. Kan også fåes kuvert anrettet. Dekorativt pyntet med friske bær. | kr 80,- |
Mousse au chocolat Luftig sjokolademousse med pisket krem og pyntet med frukt. En smakfull og herlig opplevelse for oss som elsker sjokolade. Kan fåes servert i glass. | kr 80,- |
Bærsymfoni Sesongens friske bær med kremet sabayonnesaus. Denne desserten lages kun når vi har tilgang til gode råvarer. | kr 90,- |
klassisk karamell pannacotta Pannacotta laget fra vaniljestang og karamell. Tilsatt jordbærsaus. Kan fåes servert i glass. | kr 80,- |
Petit four 5 smakfulle opplevelser | kr 110,- |